Ved at benytte denne side er jeg indforstået med brugen af cookies.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik (GDPR) på denne side
Accepter

50 øl du skal smage, før du dør: Smagningen

I 2008 udsendte Rolf Nielsen og Carsten Berthelsen bogen: 50 øl du skal smage før du dør. Det var en rask gennemgang af en række favoritter, der fandtes på markedet dengang. Men ølverdenen løber aldrig tør for nyheder, så de to ølentusiaster mente, at bogen skulle fornyes og forynges. Og det blev den i 2015.

Inspireret af bogen har dk4 og Carsten Berthelsen sidenhen produceret programserien ”50 øl du skal smage før du dør”, der stadig vises på dk4. I hvert program smages og diskuteres et udvalg af det dejlige øl. Men hvad med at smage alle 50 øl på én dag? Hvad med en tour de force i øllets pragtfulde stilarter: Fra lagerøl til varmgæret øl, fra hvede til byg, fra mildt til brændende stærkt, fra det sure til det søde, fra det lettere til den voldsomme smagspalet?

Drømmen om at smage alle 50 øl på én dag blev realiseret den 9. april på det københavnske værtshus: Krut''s Karport på Østerbro. 50 glade ølelskere havde meldt sig til opgaven: Smag det hele på én dag! Værtshusets ejer: Peter Kjær glædede sig til dagen, og det gjorde Carsten Berthelsen og deltagerne også.

Se programmet og find ud af, hvordan det gik.
   

Arrangementer og Sociale medier

 
 
dk4 | Rådmandsgade 55 | 2200 København N. | Tlf. 7025 3535
© Copyright dk4. Materialet må ikke gengives uden tilladelse.